Cosmetische
Consultancy

Formulerings-optimalisatie

Wij helpen je graag bij het verbeteren van jouw formules op het gebied van stabiliteit & textuur. Wil je jouw formule veganizen? Leren hoe je het duurzamer kan maken?

Met onze expertise in formuleringsoptimalisatie begeleiden wij jou bij het kiezen van de juiste ingrediënten, het optimaliseren van formules en het bereiken van gewenste producteigenschappen.

Geen idee waar te beginnen? Geen probleem! Wij coachen ze je door het R&D proces met praktisch advies. Samen bereiken we de beste resultaten voor jouw cosmetische producten, met oog voor duurzaamheid en natuurlijke ingrediënten.

Waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact op en laten we samenwerken aan het naar een hoger niveau tillen van jouw cosmetica!

Productveiligheid & regelgeving

Heb je hulp nodig bij het voldoen aan alle wettelijke voorschriften en regelgeving op het gebied van cosmetica? Maak je geen zorgen, wij zijn er om je te begeleiden!

Wij kunnen je helpen bij het beoordelen van de veiligheid van ingrediënten, zodat je met een gerust hart geweldige producten kunt ontwikkelen. Daarnaast kunnen wij je bijstaan bij het opstellen van productspecificaties, zodat je precies weet wat er in je cosmetica zit.

Oh, en laten we de etiketterings- en claimsvoorschriften niet vergeten! Wij zorgen ervoor dat je de regels begrijpt, zodat je je producten op de juiste manier kunt presenteren aan je klanten.

Met onze begeleiding en advies hoef je je geen zorgen te maken over naleving van de regelgeving. Wij nemen dat gedoe uit handen, zodat jij je kunt richten op het creëren van geweldige cosmetische producten.

Dus, waar wacht je nog op? Laat ons je helpen om je cosmetica-onderneming een succes te maken. Neem vandaag nog contact met ons op en we staan voor je klaar!

Duurzaamheid

Heb je hulp nodig bij het verduurzamen van jouw cosmeticamerk? We’ve got your back!

Wij staan klaar om jou te adviseren over hoe je duurzaamheid kunt integreren in jouw cosmetica-onderneming. We helpen je bij het identificeren van de beste duurzame ingrediënten, zodat jouw producten goed zijn voor de planeet én voor je klanten.

Maar daar stopt het niet! We bieden ook ondersteuning bij het vinden van milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen, het implementeren van duurzame productiemethoden en het opzetten van bedrijfsprocessen die onze mooie planeet sparen.

Waar wacht je nog op? Laten we samenwerken om jouw duurzame cosmetica-reis een succes te maken! Neem vandaag nog contact met ons op en laten we de wereld mooier maken, één product tegelijk.

Compliance check-up

Blijf een stap voor op de cosmetica-regelgeving!

Ben jij de verantwoordelijke persoon (Responsible Person) voor jouw geweldige cosmeticaproduct(en)?

De wereld van cosmetica is constant in beweging, en de regelgeving verandert voortdurend. Ingrediënten hebben nieuwe gebruikslimieten, etiketten moeten meer allergenen vermelden en bepaalde ingrediënten worden zelfs verboden.

Maar maak je geen zorgen! Met de maandelijkse compliance check-up van Enjoy Divine Nature blijf jij altijd up-to-date. Zo voorkom je dat jouw producten uit de handel worden gehaald, met alle financiële en reputatieschade van dien.

Laat ons de wetgeving voor je in de gaten houden, zodat jij je kunt richten op de verkoop van jouw geweldige cosmeticaproducten. Ontdek hoe je met gemak voldoet aan alle regelgeving, zonder dat het jouw nachtrust kost.