Selecteer een pagina

Verkoop jouw persoonlijke duurzame verzorgingsproducten

En sluit je aan bij de écht groene cosmetica revolutie

Tweak It: Private Label

Wil je jouw merk naar een hoger niveau tillen? Met private label cosmetica kun je jouw persoonlijkheid en unieke identiteit toevoegen aan jouw producten. Maar wat is private label precies en wat zijn de voordelen ten opzichte van white label?

Dit is onze standaard:

Eco friendly

Vegan

Cruelty free

Geen parabenen

Sulfaat vrij

Natuurcosmetica

Wat is private label cosmetica?

Private label cosmetica biedt jou de mogelijkheid om jouw eigen merk op te bouwen met volledige aanpassingsmogelijkheden. Je kunt kiezen voor een eigen parfum, klinisch bewezen actieve botanische ingrediënten en nog veel meer. Het resultaat? Unieke producten die passen bij jouw visie en waarmee je je kunt onderscheiden van de concurrentie.

 

De voordelen van private label

Jouw persoonlijkheid toevoegen

Met private label cosmetica kun je een product creëren dat volledig aansluit bij jouw merkidentiteit. Voeg jouw unieke persoonlijkheid toe aan de formules, geuren en designs om een onvergetelijke indruk achter te laten bij jouw klanten.

Onderscheidend vermogen

Terwijl white label producten door meerdere ondernemers worden verkocht, biedt private label de mogelijkheid om unieke producten te creëren die exclusief bij jou verkrijgbaar zijn. Hiermee vergroot je jouw concurrentievoordeel en trek je meer klanten aan.

Maak marketingclaims

Met private label kun je kiezen voor klinisch bewezen ingrediënten en specifieke effecten van jouw producten benadrukken. Dit stelt je in staat om sterke marketingclaims te maken die jouw doelgroep aanspreken.

EDN logo

Zo start je
met private label

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden met onze Use It! Samples. Vervolgens plannen we een Tweak It! Meeting waarin we jouw wensen bespreken om het product volledig eigen te maken aan jouw merk en visie. Samen zorgen we ervoor dat jouw private label cosmetica een doorslaand succes wordt.

Maak jouw keuze en start vandaag nog met het creëren van een uniek merk!

Enjoy Divine Nature: waar échte natuurlijke & vegan verzorging tot leven komt

We begrijpen dat het een uitdaging kan zijn om producten te vinden die écht duurzaam zijn, zonder de vereiste van een minimale afname van 100.000 stuks. Maar geloof ons, jij bent het waard. En niet alleen jij.

Bij ons draait alles om het welzijn van onze aarde en al haar bewoners. Geen greenwashing, maar oprechte zorg. We weigeren toe te staan dat mensen, dieren of de planeet de prijs betalen voor verzorgingsproducten.

Wij streven naar effectieve, prachtige verzorging die jouw klanten een gevoel van echt welzijn geeft. En dat is nog niet alles, want we weten dat het jou als merkeigenaar financiële vrijheid kan bieden.

Laten we samen een betere wereld creëren, fles voor fles. Doe met ons mee en ontdek de kracht van échte natuurlijke & vegan verzorging.

Let’s create a better world, one bottle at a time

Download onze brochure