Oilcleansing: simpel, effectief en voor ieder huidtype

Oilcleansing: simpel, effectief en voor ieder huidtype

Gezonde huidverzorging begint met het reinigen van je gezicht voordat je naar bed gaat en eigenlijk ook ‘s morgens nog even. Oilcleansing is geweldig voor je huid. Lees welke olie bij jouw huid past en hoe je effectief je gezicht ermee kunt reinigen. 

augustus 17, 2017 door Priscilla Rolvers
Beat the microbead!

Beat the microbead!

In heel veel reguliere verzorgingsproducten die scrubben of exfolieren, maar zelfs in tandpasta zitten kleine bolletjes. Hele kleine plastic bolletjes. Microbeads. De bolletjes verwijderen je dode huidcellen waardoor je een gladde, zachte en stralende huid krijgt. Maar dan...
augustus 05, 2017 door Priscilla Rolvers
Gastbloggers gezocht!

Gastbloggers gezocht!

Voor het blog op Enjoy Divine Nature ben ik op zoek naar gastbloggers. Enjoy Divine Nature gaat over natuurlijke huidverzorging, een groene lifestyle, gezondheid van binnen en buiten. Ik zou het geweldig vinden om een make-up kunstenaar te vinden die alleen met natuurlijke make-up werkt en het wil delen met ons in de vorm van youtube tutorials.

  augustus 01, 2017 door Priscilla Rolvers
  Shit. Zonneallergie. En nu?

  Shit. Zonneallergie. En nu?

  De hele wereld verandert in een zee van blote armen en benen. De terrassen en stranden stromen vol met zonaanbidders.

  En jij? Jij hebt jeukende bultjes. Zonneallergie.

  Lees verder om erachter te komen hoe je zonneallergie reacties kunt voorkomen, maar vooral hoe je de reactie die je hebt kunt verkoelen.
  juni 02, 2017 door Priscilla Rolvers
  Alles wat je moet weten over dry brushing

  Alles wat je moet weten over dry brushing

  Dry brushing is het droog borstelen van je huid. Het stimuleert niet alleen je bloedsomloop en verwijdert dode huidcellen, het stimuleert ook je lymfestelsel waardoor je gifstoffen afvoert. Een heel fijn onderdeel van jouw natuurlijke huidverzorging. 

  april 29, 2017 door Priscilla Rolvers
  Pigmentvlekken; voorkomen is beter dan genezen

  Pigmentvlekken; voorkomen is beter dan genezen

  Levervlekken, zwangerschapsmasker, ouderdomsvlekken, pigmentvlekken: allemaal termen voor hyperpigmentatie. Met chemische peeling of laserbehandelingen zijn ze wel te verminderen, maar voorkomen is zoveel beter dan genezen.
  april 21, 2017 door Priscilla Rolvers
  Liefdevolle huidverzorging bij acne

  Liefdevolle huidverzorging bij acne

  Bij geen enkel huidprobleem wordt zoveel agressie ingezet om het tegen te gaan dan bij acne. In Nederland vallen tienduizenden mensen dagelijks hun gezicht aan in de hoop van hun puistjes af te komen. Dat kan beter. Dat kan met een liefdevolle natuurlijke huidverzorging. 

  maart 23, 2017 door Priscilla Rolvers
  Tags: acne mee-eters
  9 manieren om je hydrolaten optimaal te gebruiken

  9 manieren om je hydrolaten optimaal te gebruiken

  Je kunt een hydrolaat in bad doen, op jezelf of op kleding spuiten, je kunt er billendoekjes mee maken, je kunt ze (verdund!) drinken, bij het koken gebruiken en vooral gebruiken voor de verzorging van je huid.
  februari 18, 2017 door Priscilla Rolvers
  Tags: acne
  Voor eeuwig jong?

  Voor eeuwig jong?

  In een wereld die geobsedeerd is door uiterlijk, doen mensen de gekste en wildste dingen om er strak en jong uit te blijven zien. Soms doen ze hun lichaam, hun huid, hun gezondheid en de wereld om hun heen schade aan voor een rimpelvrij voorhoofd. Ouder worden hoort bij het leven, maar niet alle kenmerken van huidveroudering horen bij gezond ouder worden.
  februari 17, 2017 door Priscilla Rolvers
  Priscilla Approved

  Priscilla Approved

  Enjoy Divine Nature staat voor genieten van 100% natuurlijke producten zonder schade te brengen aan mens of dier. Producten die voldoen aan 3 belangrijke criteria krijgen de stempel Priscilla Approved.
  februari 10, 2017 door Priscilla Rolvers