Het is goed voor iedere huid om te reinigen en te verzorgen.

Maar iedere huid is anders, ieder persoon is anders. Waar sommigen zweren bij kokosolie op hun gezicht, word ik er net een aardbei van. Ik krijg vreselijke acne van kokosolie. Jojobaolie is 'mijn' olie, waar mijn huid het geweldig op doet. 

Een eerste stapje in het leren kennen van je huid, is het leren kennen van je huidtype. Heb je een droge huid of een vette huid? Of ben jij gezegend met een zorgeloze huid? 

Comments

Leave a comment

Leave a comment

 • Priscilla Rolvers

  Hey Yildiz,
  Dank je wel :-) Natuurlijk kan ik je verder helpen. Je kunt je hier inschrijven voor de gratis 5-daagse mailserie voor vette en/of onzuivere huid: https://www.getdrip.com/forms/151645211/submissions/new

  September 29, 2017

 • Yildiz

  Hi Priscilla!

  Leuk idee deze test :) Kwam naar voren de ik een vette huid heb. Wilde daarna mijn gegevens invullen voor de cursus maar kom er niet meer in. Kan jij mij verder helpen?

  Groetjes,

  Yildiz

  September 25, 2017