Hoe het allemaal begon bij de Ouders Natuurlijk Beurs

Er was eens.... 

Een jonge moeder van een dreumes en een baby die zeep maken zo leuk vond dat ze zoveel zeep in huis had dat ze het ging verkopen. Ze ging ook nog eens kruidengeneeskunde studeren en ontdekte dat er veel manieren zijn om kruiden te verwerken in zepen. Natuurlijk ging ze dat doen.

Zo begon het, zo begon Natuurlijk een gezonde huid als Ivy's Soaps 'n Herbs. In 2009 was ik voor het eerst bij de Ouders Natuurlijk Beurs: samen met Richard en baby Ayla in mijn buik. Zo bereidden wij ons voor op de geboorte van ons eerste kind. Het was leuk, het voelde goed en sindsdien heb ik geen editie meer gemist. Eind 2011 stelden meerdere mensen voor dat ik met Ivy's op de ONbeurs van 2012 zou gaan staan. Na even nadenken ben ik ervoor gegaan: ik schreef me in bij de kamer van koophandel omdat ik een kraam bij de ONbeurs wilde huren.

Vier jaar geleden stond ik voor het eerst op de ONbeurs en wat voelde het goed. Het was zo heerlijk om er weer te zijn, om oude en nieuwe bekenden te zien en ik verkocht ook nog wat. Voor iedere beurs bedenk ik wat nieuws: de eerste keer stond ik met een groot assortiment zepen en een aantal zalven, toen kwam er rustig aan steeds meer bij. 

Vorig jaar bij de wintereditie werd Ivy's Soaps 'n Herbs Natuurlijk een gezonde huid en mijn eigen producten kregen de merknaam Ivy's Herbal Skincare. Naast mijn eigen Ivy's producten ging ik Hydrea producten verkopen.

Afgelopen zomer had ik voor het eerst een kraam van drie meter, omdat het niet meer op twee meter past! In de kraam ga ik live Muddelicious maken en ik geef voor het eerst een lezing.  

5 november is de wintereditie. Ik geef een workshop om je te leren hoe je een cream maakt tegen droge plekken en heb veel nieuwe producten bij me.

Wat een avontuur iedere keer weer! Kom je ook? Klik om een online kaartje te kopen: http://oudersnatuurlijk.nl/beurs/winter-2016/

oktober 18, 2016 door Priscilla Rolvers
Tags: persoonlijk

Laat een bericht achter