Enjoy Divine Nature Natuurcosmetica verzorgingslijn contact

Neem contact op

Wij vinden het leuk om met je in contact te komen.

Neem contact op!

Contactinformatie
Enjoy Divine Nature
Emile Durkheimweg 89
1349 CE Almere
priscilla@enjoydivinenature.com
+31 85 130 8425
BTW nummer: NL001710817B15
KvK nummer: 59588373


Of vind ons op social media

DIY-formulator hulp

Kunnen jullie voor mij het papierwerk doen?

Nee, we zijn echt een productontwikkelaar. Dat is waar we goed in zijn en waar we erg blij van worden. We regelen wel al het papierwerk voor de formules die we ontwikkelen of helpen je om het zelf te doen met onze online trainingen.

Zijn de trainingen ook voor mij als ik buiten Nederland woon?

De trainingen zijn gemaakt voor Europese wetgeving dus gelden ook in Duitsland, België of andere landen in de EU. Er kunnen lokaal wel andere eisen gesteld worden aan productie. Zo mag je in de UK in je eigen keuken produceren en is dat in de rest van de EU uit den boze. In Spanje moet je een lab mét chemicus huren voor productie. De precieze regels over productie per land zijn niet opgenomen in de trainingen. Voor Nederland en België geldt dat productie niet mag plaatsvinden in een ruimte waar eten genuttigd of bereid wordt, maar een ruimte in je huis aanpassen en zelf produceren is heel goed mogelijk.

Moet ik ook een PIF maken als ik een 1-ingrediënt product heb?

Ja, voor ieder product wat je als cosmetica verkoopt, moet je een PIF opmaken, ook als je product bestaat uit een 100% ingrediënt.

Heb ik voor ieder product een PIF nodig?

Ja, voor ieder uniek recept heb je een productinformatiedossier (PIF) nodig.


Kleinschalige productie

Wat is de levertijd van productie?

Zodra we jouw productieorder binnen hebben, gaan we voor je aan de slag. De levertijd is dan maximaal 8 weken.

Wat is de minimale afname?

Onze minimale afname is 200 stuks.

Ik heb zelf een recept ontwikkeld. Kunnen jullie de productie doen?

Misschien wel, misschien niet: laten we er even over praten. Als je het oké vind als je recept getweaked wordt, en het is natuurlijk en vegan, is het heel goed mogelijk.


Productontwikkeling

Hoe lang duurt productontwikkeling?

Dit duurt ongeveer 9-11 maanden in totaal. Dan ontvang je jouw receptuur en volledige PIF en mag je je product laten produceren waar je maar wilt. Ook bij ons, dan ga je in een jaar van idee in je hoofd naar product in je hand.

Hoe verloopt het proces van productontwikkeling?

Er zijn 4 grote fasen van het ontwikkelingsproces. 1. Concept design – jouw dromen omzetten naar een theoretisch recept, 2. Product development – in het lab werken het ontwikkelen van de receptuur en het maken van samples, 3. Papierwerk ; het opstellen van een volledig PIF. Een volledig PIF is nodig voordat je een product mag verkopen en wij regelen dat allemaal voor je. En daarna produceren en lanceren natuurlijk!

Wat kost productontwikkeling?

In onze brochure staan vanaf prijzen voor productontwikkeling. Wij creeëren unieke receptuur, dus iedere productontwikkeling is anders. Voor een precieze prijsopgave hebben we jouw wensen en dromen nodig!

Waar vind ik cosmetica verpakking?

Als wij je productontwikkeling mogen doen, krijg je een paar maanden toegang tot EDN Academy cadeau. Daar kun je bedrijven vinden die wij aanbevelen.

);
arrow_drop_up arrow_drop_down