Enjoy Divine Nature Natuurcosmetica verzorgingslijn contact

Neem contact op

Wij vinden het leuk om met je in contact te komen.

Neem contact op!

Contactinformatie
Enjoy Divine Nature
Splijtbakweg 76
1333HJ ALMERE
info@enjoydivinenature.com
036-2036031
BTW nummer: NL001710817B15
KvK nummer: 59588373


Of vind ons op social media

Kleinschalige productie

Wat is de levertijd van productie?

Zodra we jouw productieorder binnen hebben, gaan we voor je aan de slag. De levertijd is dan maximaal 8 weken.

Wat is de minimale afname?

Wij hebben geen minimale afname.

Ik heb zelf een recept ontwikkeld. Kunnen jullie de productie doen?

Misschien wel, misschien niet: laten we er even over praten. Als je het oké vind als je recept getweaked wordt, en het is natuurlijk en vegan, is het heel goed mogelijk.


Productontwikkeling

Hoe lang duurt productontwikkeling?

Dit duurt ongeveer 9-11 maanden in totaal. Dan ontvang je jouw receptuur en volledige PIF en mag je je product laten produceren waar je maar wilt. Ook bij ons, dan ga je in een jaar van idee in je hoofd naar product in je hand.

Hoe verloopt het proces van productontwikkeling?

Er zijn 4 grote fasen van het ontwikkelingsproces. 1. Concept design – jouw dromen omzetten naar een theoretisch recept, 2. Product development – in het lab werken het ontwikkelen van de receptuur en het maken van samples, 3. Papierwerk ; het opstellen van een volledig PIF. Een volledig PIF is nodig voordat je een product mag verkopen en wij regelen dat allemaal voor je. En daarna produceren en lanceren natuurlijk!

Wat kost productontwikkeling?

In onze brochure staan vanaf prijzen voor productontwikkeling. Wij creeëren unieke receptuur, dus iedere productontwikkeling is anders. Voor een precieze prijsopgave hebben we jouw wensen en dromen nodig!

Waar vind ik cosmetica verpakking?

Als wij je productontwikkeling mogen doen, bevelen wij een aantal bedrijven aan. Echter, dit is het topje van de ijsberg. Er zijn honderden goede aanbieders van verpakkingen. Belangrijk is dat je datasheets ontvangt van de verpakking, omdat het onderdeel is van de veiligheidsbeoordeling.

);