Fenegriekzaad

Fenegriekolie - Trigonella Foenum-Graecum Seed Oil

Fenegriek kennen we het snelst als keukenkruid, maar wist je dat je de olie uit de fenegriekzaden ook kunt gebruiken in cosmetische formules? Door koude persing wordt een licht kruidige olie gewonnen, met sterke antimicrobiële en verzachtende eigenschappen. In haarverzorging is het ideaal: het geeft essentiële voedingsstoffen aan de haarfollikels, waardoor je haar weer sterk en krachtig kan worden! Ook geeft het de haren een mooie, gezonde shine.

Ook in huidverzorging is het geschikt! Andere toepassingen waarvoor fenegriekolie gebruikt wordt, zijn bijvoorbeeld zonverzorging (sunlotion, after-sun). Maar of je het nou als haar- of huidverzorging gebruikt, een fijne olie blijft het!

Reactie plaatsen
);