Fucocert

Dit ingrediënt wordt gewonnen vanuit grondstoffen van planten (non-GMO, dus niet genetisch gemodificeerd!). Door middel van fermentatie van de bacteriën van deze grondstoffen verkrijgen we Fucocert. Fucocert is rijk aan fucose: een essentiële soort suiker dat nodig is voor een goede cel-naar-cel-communicatie. Fucose biedt mogelijkheden voor voedingssupplementen, pharmaceutica en dus cosmetica!

Fucocert kan veel bieden voor de huid; het heeft een verzachtend, vochtinbrengend en anti-aging effect. In combinatie met hyaluronzuur kan het hydraterend effect nog meer versterkt worden! Voor beschadigd haar kan het een hernieuwde, gladde feel terugbrengen.

Daarnaast geeft het je formulering een zachte touch en een glad gevoel na het aanbrengen. Fucocert geeft dus een veelzijdig aanbod voor je formule!


Reactie plaatsen
);