Hydrafence™

Hydrafence™ is een natuurlijk ingrediënt met langdurige, vochtinbrengende en huidbeschermende effecten. Het is gewonnen vanuit bijproducten van de rijstteelt en bevat alg-extracten, en deze extracten hebben ontstekingsremmende, antioxiderende en hydraterende werkingen. Naarmate de huid ouder wordt, vermindert het calciumgehalte; dit gehalte is belangrijk voor verschillende processen in de huid. De werkende stoffen uit dit algextract geeft de huidlaag weer een calciumboost en versterkt de natuurlijke huidprocessen!

Naast de hydraterende werking zorgt Hydrafence™ ook voor een betere algemene huidbarrière. Het geeft de huid weer extra de kans om haar eigen ceramiden (essentiële huidvetten) aan te maken, wat voor een natuurlijke bescherming zorgt!

Hydrafence™ is voor veel verschillende cosmetica te gebruiken: huid- en gezichtsverzorging, douchegels, haarverzorging, make-up enzovoorts. Ook voor beschadigde of oudere huid is dit een heel goed ingrediënt! In formuleringen is de aanbevolen hoeveelheid 3%.


Reactie plaatsen
);