Kokos

Saboderm CVC MB - Coco-caprylaat

Dit natuurlijke ingrediënt is afgeleid van kokosolie, en geeft je product een goede smeerbaarheid & een elegant huidgevoel. Het vermindert het vettige of zware gevoel dat plantaardige oliën soms kunnen veroorzaken in de natuurlijke cosmetica. Om dit effect te bereiken kan je een bepaald procent van de plantaardige olie vervangen door dit coco-caprylaat! In producten voor haarverzorging geeft dit ingrediënt extra glans aan het haar.

Saboderm CVC MB (coco-caprylaat) is een bijna kleurloze vloeistof die je dus uitstekend kan gebruiken als mediumverspreidende huidverzachter en -verzorger in formules!



Reactie plaatsen
);