Salie

Salie Hydrosol - Salvia Officinalis

Salie is veelal bekend als kruid voor in de keuken, maar wist je dat het ook in de cosmetica heel bruikbaar is? Het heet niet voor niets salie: de naam komt van 'salvare', wat 'redden' of 'genezen' betekent. Voor inwendig én uitwendig gebruik heeft het op deze manier werking. Salie stimuleert de spijsvertering en ondersteunt een gezonde bloedsomloop dankzij de zuiverende eigenschappen.

In cosmetische formules is het onder andere heel geschikt voor huid en haar. De frisse, kruidige Salie hydrosol herstelt, verstevigt en reinigt je huid. Het brengt je huid terug in balans en is daarom vooral effectief op een vettige of rijpe huid!

Ook voor je haar is salie een goede optie! Beschadigd of vet haar kan profiteren van haar verjongende en verstevigende eigenschappen en daarom is het een geschikte toevoeging aan formules voor (natuurlijke) haarverzorgingsproducten.

Reactie plaatsen
);