Centella Asiatica

TECA™ Pharma

TECA™ Pharma is een natuurlijk extract van de plant Centella Asiatica, ook wel bekend als 'cica' of tijgergras. De laatste bijnaam heeft de Centella Asiatica ontvangen omdat tijgers hun wonden tegen de bladeren wrijven. En dat is niet zomaar, want de plant heeft wondhelende, ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen (ja, ook voor de mens)! Het stimuleert de collageenaanmaak en versterkt de bovenste huidbarrière, waardoor de huid ook gelijk beter beschermd is tegen externe stressfactoren. Mede hierdoor wordt het al duizenden jaren gebruikt in de natuurlijke Aziatische geneeskunde. 

Cica bevordert de bloedsomloop, waardoor pijnlijke ouderdoms- of zwangerschapskwaaltjes als dikkige voeten en spataderen verminderd kunnen worden. Door de stimulans komt er ook wat extra zuurstof beschikbaar voor de weefsels rondom de aderen, en dat is goed voor je natuurlijke, innerlijke huishouding!

Met het natuurlijke Centella Asiatica-extract van TECA™ Pharma kunnen we producten maken die op een natuurlijke manier de huid kunnen verzorgen en herstellen.

INCI: Asiaticoside - Madecassic Acid - Asiatic Acid

Reactie plaatsen
);