Zuurzakolie - Annona Muricata Seed Oil

Uit deze bijzondere, tropische vrucht worden de zaden koudgeperst, zodat er een heerlijk heilzame olie ontstaat. De inheemse volken van Zuid- en Centraal-Amerikaanse landen gebruiken deze zuurzakolie (ook wel Soursop Oil of Graviola olie genoemd) al tijdenlang bij kwaaltjes zoals astma, koorts, slapeloosheid of huidziekten. Niet zo gek, want de olie is rijk aan vitamine C en onverzadigde vetzuren zoals oliezuur en linolzuur, beide goed hydraterende stoffen! Daarom is het uitstekend voor huidverzorging. 

Door de antibacteriële werking van vitamine C en antioxidanten wordt het ook gebruikt bij acne, of bij veroudering van de huid (antioxidanten beschermen tegen vrije radicalen). Ook bij jeukende, beschadigde of droge huid is zuurzakolie geschikt; het is ook efficiënt bij behandeling van eczeem en psoriasisverschijnselen.

Door al deze goede, heilzame eigenschappen is zuurzakolie veelzijdig in te zetten! Het is bijvoorbeeld toe te passen in anti-agingcremes, (acne)lotions, of gewoon lotions tegen droge huid. 

l'annon™
Door

l'annon™

op 10 Sep 2022

Yess it is :) Wij zijn met Enjoy divine nature bezig met het CREËREN van prachtige natuurlijke huidverzorgingsproducten met deze bijzondere superfruit! l'annon™

Priscilla Rolvers
Door

Priscilla Rolvers

op 04 Oct 2022

Nog heel eventjes en dan kan de wereld ook kennis maken met jullie product. Mijn acne gevoelige huid smult ervan :-)

Reactie plaatsen
);