Selecteer een pagina

Ongeveer tien jaar geleden stond ik voor een uitdaging toen ik mijn eerste zelfgemaakte crème wilde gaan verkopen. Ik wist dat er wetten waren waaraan ik moest voldoen, maar welke precies? Het leek wel een doolhof zonder gids.

Fast-forward naar vandaag, en bij Enjoy Divine Nature hebben we de regelgeving voor meer dan 70 producten ontrafeld en werken we momenteel aan meer dan 60 nieuwe formules. We hebben het doolhof van de Cosmeticawetgeving weten te navigeren en hebben nu de kaart voor jou klaarliggen.

Heb je een formule ontwikkeld waar je trots op bent en wil je deze professioneel op de markt brengen zonder zorgen over de wettelijke rompslomp? Wanneer wij de productie voor je doen, nemen wij ook de verantwoordelijkheid voor het volledige productinformatiedossier.

Bekijk deze vlog om in vogelvlucht te ontdekken hoe je de complexiteit van de cosmetische wetgeving kunt doorgronden.