Private Label Natural Cosmetics

Maak van je hobby je werk

Zet je DIY-recept om in een pro formule

30+
merken die we begeleid hebben
70+

recepten die we ontwikkeld hebben

20+

formules in productie

175+

trainingen verkocht

Een professionele formule heeft geen druppels of eetlepels

Je maakt al een tijd verzorgingsproducten waar je vrienden en familie blij mee zijn en je hebt je recept(en) ook wel opgeschreven. Maar je gebruikt druppels, eetlepels, snufjes of milliliters.

Het maken van producten vind je zo leuk dat je daar graag geld mee zou willen verdienen. Een bedrijf van maken!

Voordat je dat kunt doen, moet je nog wel wat stappen zetten en de eerste stap is je DIY recept omzetten naar een professionele formule.

Zet je recept om in een professionele formule

de meest fantastische formule is niet het recept voor succes

Jouw recept lijkt een beetje op een recept voor een avondmaaltijd en je stopt er net zoveel liefde in! Een scheutje van deze olie, een snufje van die, een paar eetlepels wax en 10 druppels van die heerlijke essentiële olie. Het zou een mooi familie recept kunnen zijn! 


Maar helaas, dit is geen professionele formule en als je producten verkoopt met het druppel-recept, loop je risico op flinke boetes. Je hebt een professionaliseringsslag nodig en de eerste stap is het omzetten van je recept in een serieuze formule. Een formule die je zelf kunt produceren, maar ook uit handen kan geven aan een producent. 

Dit zeggen een paar van onze klanten

DE COSMETICAWETGEVING MASTERCLASS GEEFT RICHTING AAN DE COMPLEXE, ABSTRACTE REGULERING. EEN CONCREET STAPPENPLAN MAAKT HET EEN STUK TOEGANKELIJKER. DE EXCEL ALLERGENEN CALCULATOR, WAARIN OOK BLENDS ZIJN OPGENOMEN, IS EEN MOOIE UITBREIDING!
Sparkle 4 All
Wanda Zijlstra - Sparkle 4 All
Ik was echt blij verrast, en Ik heb echt veel Masterclasses gedaan. Vaak denk je 'oké, dit was oké', maar dit was echt heel goed! Het was heel duidelijk uitgelegd. Ik kan nu echt lekker aan de slag!

Elma Maasland, Creative Cosmetics

Van DIY naar Pro-formule

Met deze super praktische korte cursus ga je jouw recept omzetten in een formule is percentages, alle allergenen uitrekenen en je met behulp van allergenen calculator ontdek je binnen een paar seconden of ze op je etiket moet zetten. Of dat je je recept aan moet passen zodat het binnen veilige richtlijnen blijft.

Dit leer je in de training

Je recept omzetten in een formule in percentages, mét calculator

de volgorde voor je ingredienten lijst bepalen

Hoe je je verhoudingen perfectioneert

IFRA begrijpen en de juiste richtlijnen voor jouw product terugvinden

met de allergenen calculator bereken je in enkele seconden jouw allergenen, krijg je de richtlijnen én leer je of het op je etiket moet. 

IN SECONDEN

€ 99,-

Van DIY NAAR PRO-FORMULE

Pro's gebruiken geen milliliters, eetlepels en zeker geen druppels. Een professionele formule, die getoetst kan worden door een veiligheidsbeoordelaar en waar een PIF van opgemaakt kan worden maak je in percentages.


In deze cursus leer je jouw DIY recept om te zetten naar een professionele formule en deze te controleren voordat je het instuurt voor testen en beoordeling en bespaart je daarmee mogelijk honderden euro's per product. 

);
arrow_drop_up arrow_drop_down