Je private label product in de winkel binnen 6 maanden? Dat kan!
14 oktober 2020 

Je private label product in de winkel binnen 6 maanden? Dat kan!

private label anti cellulite body boter

Loop je al een tijdje rond met het idee een afslank of lichaamsvormend product op de markt te brengen? Heb je geen zin om jaren met de ontwikkeling ervan bezig te zijn? Enjoy Divine Nature helpt je om je private label product op de markt te brengen. En, dit kan al in minder dan 6 maanden met onze nieuwe anti-cellulite body boter.

De anti-cellulite body boter heeft verschillende werkzame ingrediënten  Allereerst stimuleert de Tisochrysis lutea (micro alg) de vetverbranding en verbeterd de lichaamscontouren. Verder gaan de bioflavonoïden in de boter de ontstekingsreactie tegen die een van de oorzaken is van cellulitis. Tenslotte zorgen de biologische amandelolie en Fair Trade sheaboter ervoor dat de boter heerlijk zacht smeert en snel intrekt.

Hoe werkt de body boter?

Het algenextract in de duurzaam geproduceerde body boter stimuleren het bruiningsproces van het beige vetweefsel. Hierdoor gaat deze meer en sneller vet verbranden. Als gevolg hiervan worden de lichaamscontouren verbeterd, de cellulitis neemt af en elasticiteit en stevigheid van de huid neemt toe.

eigen natuurlijke body boter maken

Wetenschappelijk aangetoond

In een onderzoek naar de werking van Tisochrysis lutea onder 20 vrouwen en 10 mannen zijn zeer goede resultaten geboekt. De omtrek van dijbenen waren maximaal 5,7 cm afgenomen, heupen 5,5 cm. Bij de mannen was de buik maximaal 10.4 cm afgenomen, bij de vrouwen 5 cm. Dit alles al na 56 dagen. De conclusie van het onderzoek was dat het algenextract cellulitis met 19% laat afnemen.

In de placebo controlegroep lag dit percentage met 4% beduidend lager.

Een jongere huid met minder opgehoopt vet dus. En, dat alles met duurzame ingrediënten.

Zelf aan de slag

Lijkt jou het ook wel wat om deze anti-cellulitis body boter op de markt te brengen? Enjoy Divine Nature biedt een alles-in-een-prijs aan voor het recept, het benodigde papierwerk en de eerste productie. Bovendien kun je zelf de geur, en natuurlijk de naam, kiezen voor je product.

Neem snel contact op voor meer informatie en een geheel vrijblijvende prijsopgave. We hebben ook samples van de body boter zodat je voordat je van start gaat het product zelf even kunt ervaren.

*Ingredienten anti-cellulitis body boter
Aqua, Sweet Almond Oil, Shea Butter, Glycerin, Triheptanoin, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyglyceryl-2 Stearate, CI 77163, Glyceryl Stearate, Stearyl Alcohol, Parfum, Troxerutin, Benzyl Alcohol, Tocopherol (Vitamine E), Amorphophallus Konjac Root Extract, Sunflower Seed Oil, Dehydroacetic Acid, Plankton Extract

Over de schrijver
Nadia weet wat werken op afstand inhoudt: Nadia woont met haar gezin in Sydney en schijft veel van onze blogs.
Reactie plaatsen
);