Hét kerstcadeau: lokale en natuurlijke huidverzorging
01 december 2020 

Hét kerstcadeau: lokale en natuurlijke huidverzorging

Nog maar een paar korte weekjes en dan is het weer kerst en nieuwjaar! Ongelofelijk hoe snel dit, nogal vreemde, jaar gegaan is. Een jaar waarin eens te meer duidelijk wordt hoe fragiel onze gezondheid eigenlijk is, maar ook een jaar waarin we zien hoe veel (kleinere) bedrijven het moeilijk hebben het hoofd boven water te houden.

Een goed moment om jezelf en de lokale, kleinere ondernemer wat extra aandacht te geven en van een “dure kerst” een “duurzame kerst” te maken.

Waarom lokale en duurzame kerst cadeaus kopen?

Door je cadeaus dichter bij huis te kopen hoeven producten veel minder kilometers te maken om bij jou onder de boom terecht te komen. Beter voor het milieu dus.

Kleinschalige, lokale bedrijven hebben vaak meer ruimte voor creativiteit en diversiteit, waarmee ze unieke, persoonlijkere producten kunnen aanbieden. Natuurlijke, biologische verzorgingsproducten met bijvoorbeeld duurzaam gewonnen, Fair Trade plantaardige oliën en botanische extracten.

En, wat voor mij altijd weer de doorslaggevende factor is, producten worden met trots en liefde gemaakt. Dat zie je niet alleen terug in de kwaliteit van de producten, maar zeker ook in de goede klantenservice en de nazorg.

Enjoy Divine Nature heeft al vele (startende) ondernemers geholpen met het ontwikkelen van hun natuurlijke verzorgingsproducten. Een aantal willen we hier graag in de schijnwerpers zetten. Prachtige producten die niet alleen goed zijn, maar ook goed doen. Perfect voor een natuurlijke, verzorgende en duurzame kerst!

Food for Skin

Food for Skin heeft 5, 100% natuurlijke, vegan en biologische huidverzorgingsproducten gemaakt van groenten: tomaat, wortel, komkommer, pompoen en avocado. De producten zijn dierproef vrij en vrij van synthetische parfum. Bescherm, verzacht, verjong, verfijn, reinig en voed je huid met al het goede van groenten. Wat je kunt eten, kun je nu ook smeren! Bestel hun producten hier.

De vijf huidverzorgingsproducten, Food for Skin

Sooth Face & Body Crème – Sooth Care

Sooth is speciaal gemaakt voor mensen die last hebben van een extreem droge huid door chemotherapie. De natuurlijke ingrediënten in Sooth halen de jeuk uit de huid, helpt de huid herstellen en de huidflora gezond te houden. De Baobab olie en Shea Boter worden met liefde geplukt en met respect voor de natuur geoogst door vrouwen in Afrika die een eerlijk loon ontvangen. Bestel Sooth Face & Body Crème hier.

Sooth Face & Body Creme, Sooth Care

Multi-Purpose Jelly – Seed & Essentials

De 100% natuurlijk en vegan Multi-Purpose Jelly heeft een dubbele werking: het verzorgt de buitenste huidlaag en van binnen door de natuurlijk huidbarrière door middel van lipiden te herstellen. Speciaal voor mensen die hun droge en beschadigde huid niet alleen willen verzorgen, maar ook herstellen. En, het is veilig is voor alle leeftijden! Lees meer in onze case study of bestel hun Jelly hier.

Multi-Purpose Jelly, Seed & Essentials

ABC Crème – EsthersLegacy

Ambachtelijk gemaakte, 100% natuurlijke, vegan en biologische huidverzorging speciaal voor de 40+ vrouw en vrouwen in de overgang. Vrij van dierproeven en zonder hormoon verstorende stoffen, parfums en parabenen. In de maand december ontvang je een leuk cadeautje bij je bestelling. Bestel de ABC Creme hier.

ABC Creme, Esthers Legacy

Coconey Handlotion – Coconey Handcare

Coconey Breezy Beach is een puur natuurlijk product en volledig vegan. De geur van kokos gecombineerd met een vleugje munt geeft je een gevoel dat doet denken aan een tropisch strand met een fris briesje. De handlotion trekt snel in de huid en laat geen vet laagje na. Perfect dus voor op het strand, want de korreltjes blijven niet plakken. Bestel Coconey hier.

Coconey Handlotion – Coconey Handcare

Wil je jouw product volgend jaar ook in dit rijtje van duurzame kerst cadeaus zien staan? Neem dan snel contact op met Enjoy Divine Nature!

Over de schrijver
Nadia weet wat werken op afstand inhoudt: Nadia woont met haar gezin in Sydney en schijft veel van onze blogs.
Reactie plaatsen
);