OVER ENJOY DIVINE NATURE

LET'S CREATE A BETTER WORLD, ONE BOTTLE AT A TIME

Enjoy Divine Nature

Wij geloven dat ethiek en winst maken hand in hand kunnen gaan. Beter nog: we weten dat het kan.


Wil jij een natuurlijke verzorgingslijn opzetten?


Wij maken de heerlijkste plantaardige en natuurlijke verzorgingsproducten voor onafhankelijke merken. 

Van het ontwerpen van het recept en het papierwerk tot de productie.

Van a tot z.

Missie

Bij Enjoy Divine Nature weten we hoe lastig het is om een ethische lijn te lanceren die zorg draagt voor milieu, mensen en dieren, maar ook brood op de plank brengt. Kleine ethische merken worden door de 'grote jongens' vaak niet serieus genomen. 


Bijzonder... want jaar na jaar groeit het marktaandeel van de kleine onafhankelijke merken. Zij veranderen hoe consumenten cosmetica zien en ervaren en dagen de hele branche uit om het beter te doen. 


Zij hebben ons hart. Die kleine ondernemer die duurzame, natuurlijke & vegan verzorgingsproducten met liefde & passie als geheim ingrediënten. Wij willen dat deze kleine merken impact maken op de wereld en succes hebben. 


Om deze merken succesvol te laten zijn, ontwikkelen wij de mooiste natuurcosmetica, produceren deze met liefde en geven begeleiding. Zodat de wereld een stukje beter wordt.

Ons team

Priscilla Rolvers

Directeur & Cosmetic Scientist


Priscilla is de oprichter en eigenaar van Enjoy Divine Nature. Als Cosmetic Scientist ontwerpt ze de prachtigste natuurlijke verzorgingsproducten en runt ze Enjoy Divine Nature.

ANDREA MEREWOOD

Personal Assistant van Priscilla


Andrea geeft secretariële ondersteuning aan Priscilla. Ze brengt rust in het dagelijks werk van Priscilla, beklimt dagelijks de e-mail berg en regelt de inkoop van onze prachtige ingrediënten.

JUDITH STEUNEBRINK

Product Developer


Judith is productontwikkelaar bij Enjoy Divine Nature en ontwerpt de mooiste natuurlijke huidverzorgingsproducten. Deze vakgek pur sang heeft een neus voor het vinden van unieke ingrediënten die ze samenbrengt in de formulaties. 

ANDY ABDEL MESEH

Productie medewerker


Andy maakt alle mooie natuurcosmetica die bij ons vandaan komt en vult deze af. Daarnaast houdt hij ons super scherp op duurzame keuzes, want dat is waar zijn hart ligt.

HESTER ROOVERS

Productie Assistent


Hester assisteert bij de kleinschalige productie in ons eigen lab. Ze boekt de ingrediënten in ons compliance systeem, weegt alles af, vult af en checkt de eindproducten met kritisch oog.

WERONIKA PRUSISZ

Safety Assessor 


Weronika is een gecertificeerde safety assessor. Zij beoordeelt alle formulaties op toxicologische veiligheid en coördineert de laboratorium testen.

NADIA WOUTERS

Content Creator


Nadia weet wat werken op afstand inhoudt: Nadia woont met haar gezin in Sydney en schijft veel van onze blogs. 

SYLVIA KLINK

HRM Professional


EDN voelt als een familie en voor je familie moet je zaken goed op orde hebben. Sylvia helpt Priscilla een goede werkgever zijn en helpt de verplichte zaken op orde te brengen. 

Jouw naam?

Wil jij ook bij ons geweldige team horen? 

Onze diensten

TRAININGEN VOOR DIY-FORMULATORS

Maak je jouw familie en vrienden erg blij met je zelf gemaakte verzorgingsproducten?


Om verzorgingsproducten te verkopen in de EU, moet je je houden aan de cosmeticawetgeving.


Met de Complete Cosmetica Compliance Set voor DIY formulators krijg je alles om jouw succesrecept(en) te mogen verkopen.

ONTWIKKELING VAN NATUURCOSMETICA

Enjoy Divine Nature ontwikkelt uitsluitend natuurlijke & vegan verzorgingsproducten met de beste ingrediënten die we kunnen vinden. 


Aan de hand van jouw wensen ontwikkelen wij het professionele product van jouw dromen. 


We produceren deze kleinschalig, zodat bewuste ondernemers een unieke lijn kunnen lanceren zonder zich in de schulden te steken.

EDN ACADEMY: LANCEER JE MERK IN EEN JAAR

LANCERING NAJAAR 2021

Je wilt een natuurlijke verzorgingslijn beginnen. Je eigen merk. Dat is een grote beslissing!


Marketing, verpakkingen, ingrediënten, productie, huidgevoel, geur, branding en heb je wel de juiste doelgroep?


Met EDN Academy krijg je alle handvatten om in een jaar een eigen merk te lanceren.

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
ELKE STAP IS HELDER UITGELEGD
“Ben zo blij met Priscilla. Haar kennis is enorm en in combinatie met haar creativiteit en vooral haar feeling met kruiden en oliën liften mijn product tot een grotere hoogte! Ze gaat voor die oempff en gaat door net zolang tot die er is. Wat mij ook zo fascineert is dat ze de feedback die ik geef, feilloos om weet te zetten in iets bruikbaars en tastbaars.

Samenwerken met haar is gewoon uniek, persoonlijk en zeer professioneel.

Elke stap is helder uitgelegd, ik weet exact wat ik moet doen om zelf door te kunnen maar ook om haar aan de gang te houden. En ze weet ook nog eens van de hoed en de rand rondom de safety assesmments en stabiliteitstesten.

Ondertussen bewonder ik haar enorm, omdat ze ook een echte CEO van haar bedrijf met hart voor haar mensen en haar product. Alles wat via haar handen gaat heeft een hoge ethiek en authenticiteit. Kan niet meer zonder haar!”

Oya Creatief
Sandra de Bruijn, Zanta Cosmetics
ALTIJD OP ZOEK NAAR INNOVATIES

"Enjoy Divine Nature is een zeer kundig bedrijf met heel veel kennis over natuurlijke cosmetica, voert een hoge standaard en is altijd op zoek naar innovaties.

Zij begeleiden je goed door het gehele proces van productontwikkeling, inclusief testen en regelgeving."

Angela Ursem - Food for skin
PERSOONLIJKE BENADERING
"In een lab zocht ik een persoonlijke benadering, lage drempels, fijne toegankelijkheid, verstand van zaken. Dat heb ik absoluut gevonden bij Enjoy Divine Nature. Er wordt meegedacht en goed geluisterd naar mijn wensen. Ik raad Enjoy Divine Nature aan, omdat ze eerlijke en mooie producten ontwikkelen. Er is een goede benadering en duidelijke communicatie."
Coconey handcare
Willeke den Hollander, Coconey
);
arrow_drop_up arrow_drop_down