Betaalmethoden

'Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker' *wink*

Om het betalen zo makkelijk mogelijk te maken, bieden we meerdere betaalmethoden aan. Mis je een methode? Neem dan zeker even contact met me. 

IDEAL:

IDEAL is de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. IDEAL stuurt je veilig door naar je eigen Nederlandse bank. Deze betaalmethode is niet mogelijk als je gebruik maakt van een bank die buiten Nederland gevestigd is. Mollie B.V. voert namens Natuurlijk een gezonde huid de betalingen uit. Het kan dus zijn dat u op uw bankafschrift of in een e-mail Mollie ziet staan.

Creditcard 

Je kan bij ons ook betalen met creditcard via de beveiligde omgeving van Mollie. Na het bevestigen van je bestelling wordt je naar de betaalomgeving geleid waar je je creditcard gegevens kunt unvullen. We accepteren Mastercard, Maestro, Visa en American Express. 
 

Paypal:

Paypal adres: priscilla@natuurlijkeengezondehuid.nl
Als je kiest voor een PayPal betaling kom je automatisch in de omgeving van PayPal terecht. Heeft je geen Paypal account? Dan kun je deze hier heel simpel aanvragen. Wij accepteren geen uitgestelde bankbetalingen via Paypal. Deze zullen door ons geannuleerd worden en uw order idem. Het kan zijn dat Paypal alsnog een incasso laat plaatsvinden op de door jouw gekoppelde rekening van je Paypal-account, wij hebben hier geen invloed op en verzoeken je voor vragen omtrent Paypal, contact op te nemen met Paypal haar eigen klantenservice. www.paypal.nl 

Achteraf betalen met Billink

Bancontact / Mister Cash:

Bancontact / Mister Cash is een betaalmethode voor België. Betalingen worden direct voltooid in de eigen bankomgeving van uw Belgische bank en worden vervolgens meteen verwerkt door Natuurlijk een gezonde huid.  

SOFORT Banking:

Betalen met SOFORT Banking gebeurt eenvoudig, veilig, snel en in 3 stappen: kies je bank, log in zoals gewoonlijk en bevestig vervolgens de online bankoverschrijving. De SOFORT Banking betaling vindt in real-time plaats, waardoor u snel een bevestiging van de betaling ontvangt en we uw bestelling vlot kunnen verwerken. 

Bankoverschrijving: 

Je kunt dan overmaken naar:
 
Bank op naam van: P. Rolvers
IBAN: NL51KNAB0762717262
BIC: KNABNL2H

Vergeet niet je ordernummer te vermelden.
Deze betaalmethode is in principe enkel te gebruiken binnen Europa. 

De verwerking van een bankoverschrijving kan enkele dagen duren, houdt hier rekening mee tijdens het bestellen. Zodra je betaling ontvangen is ontvangt je hierover bericht van ons.