Enjoy Divine Nature natuurcosmetica verzorgingslijn onwikkeling

Ontwikkeling van natuurlijke verzorgingsproducten

Van idee in je hoofd tot product in je hand

40+
Merken waar we mee samenwerken
100+

PRODUCTEN WAAR WE AAN GEWERKT HEBBEN

25+

PRODUCTEN IN EIGEN PRODUCTIE

Natuurlijk, vegan, high ethisch, high end formulaties

Een cosmeticaproduct vol natuurlijke, vegan & ethisch verantwoorde ingrediënten.

Met een geweldige stabiliteit en huidgevoel van je dromen. Velen zeggen dat het niet kan.

Wij weten beter.

Enjoy Divine Nature natuurcosmetica en de wereld

Net als jij zijn we erg

betrokken bij de wereld om ons heen

Ook geloven we dat ethische keuzes en winst maken hand in hand kunnen gaan.


Sterker nog: we weten dat het kan.
We zitten nu 10 jaar in de natuurlijke cosmetica en weten dat het mogelijk is als je het juiste team verzamelt.


Wij maken jouw dromen waar door jouw ethische & natuurlijke verzorgingsproducten te ontwikkelen die we op kleine schaal kunnen produceren voor je.
These slides will be slide-able on the live version of your page!
ELKE STAP IS HELDER UITGELEGD

“Ben zo blij met Priscilla. Haar kennis is enorm en in combinatie met haar creativiteit en vooral haar feeling met kruiden en oliën liften mijn product tot een grotere hoogte! Ze gaat voor die oempff en gaat door net zolang tot die er is. Wat mij ook zo fascineert is dat ze de feedback die ik geef, feilloos om weet te zetten in iets bruikbaars en tastbaars.

Samenwerken met haar is gewoon uniek, persoonlijk en zeer professioneel.

Elke stap is helder uitgelegd, ik weet exact wat ik moet doen om zelf door te kunnen maar ook om haar aan de gang te houden. En ze weet ook nog eens van de hoed en de rand rondom de safety assesmments en stabiliteitstesten.

Ondertussen bewonder ik haar enorm, omdat ze ook een echte CEO van haar bedrijf met hart voor haar mensen en haar product. Alles wat via haar handen gaat heeft een hoge ethiek en authenticiteit. Kan niet meer zonder haar!”

Sooth Care tijdens chemotherapie

Sandra de Bruijn, Sooth Care

PERSOONLIJKE BENADERING
"In een lab zocht ik een persoonlijke benadering, lage drempels, fijne toegankelijkheid, verstand van zaken. Dat heb ik absoluut gevonden bij Enjoy Divine Nature. Er wordt meegedacht en goed geluisterd naar mijn wensen. Ik raad Enjoy Divine Nature aan, omdat ze eerlijke en mooie producten ontwikkelen. Er is een goede benadering en duidelijke communicatie."
Coconey handcare
Willeke den Hollander, Coconey
ADVIEZEN, MAAR DE BESLISSING BLIJFT BIJ MIJ
"Priscilla luistert erg goed en geeft adviezen. Ze stuurde mij bijvoorbeeld websites ter inspiratie voor de verpakking van mijn product, maar uiteindelijk liet ze de beslissing bij mij. En ik kreeg ook reminders van dingen die ik zelf moest regelen”.
Seed & Essentials
Linda Kwarteng, Seed & Essentials

1. Maak een afspraak

Vertel ons je wensen, zodat we je een persoonlijk aanbod kunnen doen. Daarna helpen we je jouw merk- & productplannen op papier te zetten.

2. Ontwikkelen

Met jouw waarden en wensen ontwikkelen we de producten van jouw dromen en regelen al het papierwerk. Jij hoeft alleen maar te testen, voelen en ruiken! 

3. produceren!

Jouw droom is omgezet naar een echt product. Wij kunnen de productie voor je doen vanaf 200 stuks. Maar je mag beslissen om het ergens anders te doen, want jij bent de baas!


Een professionele formule én het papierwerk geregeld

Als mensen bij cosmetica labs komen, horen ze dat hun wensen te ingewikkeld zijn en dat ze een ton moeten investeren om een lijn te lanceren. 


Enjoy Divine Nature ontwikkelt uitsluitend natuurlijke & vegan verzorgingsproducten met de beste ingrediënten die we kunnen vinden. We produceren deze kleinschalig, zodat bewuste ondernemers een unieke lijn kunnen lanceren zonder zich in de schulden te steken.


Wij weten we hoe lastig het is om een ethische lijn te lanceren die zorg draagt voor milieu, mensen en dieren, maar ook brood op de plank brengt. Er komen zoveel zaken op je af en je denkt alleen het wiel uit te moeten vinden. Gelukkig hoeft dat niet. Wij zijn er om je te helpen. We ontwikkelen prachtige natuurlijke producten met de beste ingrediënten terwijl wij de €€€ in de gaten houden.


Alle producten die we ontwikkelen kenmerken zich omdat ze vegan, natuurlijk en vol liefde & passie zitten.

Dit zeggen een paar van onze klanten

Enjoy Divine Nature is een zeer kundig bedrijf met heel veel kennis over natuurlijke cosmetica, voert een hoge standaard en is altijd op zoek naar innovaties. Zij begeleiden je goed door het gehele proces van productontwikkeling, inclusief testen en regelgeving.
Angela - Food for Skin

Enjoy Divine Nature is een prettig en toegankelijk bedrijf. Er is veel up to date kennis in huis wat betreft het formuleren van natuurlijke cosmetica en de wetgeving omtrent cosmetica. De samenwerking is efficiënt en er is ruimte voor 'het verhaal' achter een product. Heel tevreden met het eindresultaat!

Linda Rijk

Hier kun je de brochure downloaden, waar je ook een prijsindicatie kunt vinden voor productontwikkeling.


Als onze werkwijze helemaal bij je past, is de volgende stap om een vrijblijvende online kennismakingsgesprek te plannen. Je krijgt de link naar de boekingspagina bij de brochure.  


Op basis van dat gesprek kunnen we een offerte op maat voor je maken.

);