Private Label Natural Cosmetics

Jouw producten in de winkels

 Verkoop je product aan retailers; webshops en stenen winkels.

40+
MERKEN WAAR WE MEE SAMENWERKEN
90+

recepten die we ontwikkeld hebben

20+

formules in productie

225+

trainingen verkocht

Wil je jouw product klaar stomen voor succes?

Je bent bezig met het ontwikkelen van een nieuw product, maar hoe zorg je er voor dat de retailer dit straks in zijn assortiment opneemt?


De meeste retailers krijgen wekelijks tientallen contact aanvragen met een verzoek een (nieuw) product in hun assortiment op te nemen. Hoe zorg jij er voor dat jouw e-mail eruit springt? Waar moet je op letten bij het kiezen van je verpakking en promotiemateriaal? Maak je product klaar voor succes!

de weg naar succes begint hier

DE EERSTE STAP NAAR SUCCES begint hier

Je hebt een natuurcosmetica product gecreëerd van prachtige ingrediënten en je wilt natuurlijk dat deze in alle winkels worden verkocht. Maar, wist je dat retailers vaak honderden aanvragen per week krijgen om een nieuw product in hun assortiment op te nemen? Hoe zorg je er voor dat ze jouw product kiezen en niet dat van de concurent?

De presentatie van je bedrijf en de verpakking van je product zijn minstens net zo belangrijk als de inhoud. Een simpel telefoontje of e-mail is helaas niet genoeg om een retailer te overtuigen dat jouw product het beste is onder de zon. Ze moeten zeker weten dat ze het ook echt kunnen verkopen, want elke plek in hun schap kost geld. 


Iris van Dessel is al bijna 20 jaar eigenaresse van Druantia, een online en stenen winkel van natuurlijke verzorgings- en gezondheidsproducten in België. Ze heeft de opkomst van indie merken op basis van natuurlijke ingrediënten van zeer dicht bij meegemaakt. Ze weet exact waar een retailer op let als ze besluiten een product al dan niet toe te voegen aan hun assortiment. Met haar tips, do's en don't's, een template en een handige checklist kan succes niet uitblijven!

Dit zeggen een paar van onze klanten

Was heel interessant en leerzaam om te weten hoe retailers denken en wat ze nodig hebben. Ze worden overspoeld met aanvragen voor verkoop van producten, dus nu weet ik hoe makkelijk mogelijk ik het de retailers kan maken waardoor ze sneller overstag gaan

Oya Creatief
Sandra de Bruijn, Sooth Care
Ik was echt blij verrast, en Ik heb echt veel Masterclasses gedaan. Vaak denk je 'oké, dit was oké', maar dit was echt heel goed! Het was heel duidelijk uitgelegd. Ik kan nu echt lekker aan de slag!

Elma Maasland, Creative Cosmetics

Haal het beste uit je retail relatie

De training Samenwerken met Retailers bevat onder andere een interview met Iris van Dessel, eigenaresse van Druantia. Ze geeft je handige tips die je kunt gebruiken bij het kiezen van je verpakking, bepalen van je inkoopprijs, het aanschrijven van een retailer. En, natuurlijk, hoe jij jouw product het beste snel verkocht kan krijgen.


De volledige cursus bevat een:

  • checklist met essentiële tips die je helpen je product de winkel in te krijgen en er weer uit te laten vliegen. 
  • Canva template om je eigen pitch brochure te maken.
  • e-mail template voor je eerste retail contact.
  • ruim 1-uur durend interview met Iris van Dessel.

Dit leer je in de training

WAT DE MEEST IDEALE VERPAKKING IS

WAT JE BETER WEL EN VOORAL NIET MOET DOEN IN JE EERSTE CONTACT

WELKE CERTIFICERINGEN BELANGRIJK ZIJN EN WELKE MINDER

Hoe je de ideale inkoopprijs vaststelt

HOE JIJ DE RETAILER HELPT JOUW PRODUCT SUCCESVOL TE MAKEN

€ 99,-

Samenwerken met Retailers

Maak je product klaar voor succes met onze handige tips en checklist.


Bespaar jezelf een hoop teleurstelling en frustratie. Onze tips helpen jou je product bij een retailer op de plank te krijgen én een vruchtbare relatie met hem of haar op te bouwen. 

);
arrow_drop_up arrow_drop_down