Selecteer een pagina

De Magie van een Aanraking

We kennen allemaal wel iemand die te maken heeft met de slopende ziekte die kanker heet. Maar wist je dat er een crème is die een wereld van verschil kan maken tijdens deze zware tijden? Sta me toe je te vertellen over het ontstaan van een crème die zo magisch is, dat het je zou kunnen betoveren.

De Harde Feiten

Sinds 1989 is het aantal nieuwe kankerpatiënten met bijna 60% toegenomen. Ja, de overlevingskansen zijn beter door vroegere detectie en verbeterde behandelmethoden zoals chemotherapie. Maar de weg daarheen is vaak gevuld met fysieke en emotionele uitdagingen, waaronder een extreem droge huid, die ongeveer 30% van de patiënten treft.

Een Magisch Moment

Toen Sandra de Bruijn’s moeder darmkanker kreeg en aan een chemokuur begon, veranderde haar huid drastisch. Het werd zo droog en pijnlijk dat zelfs slapen een beproeving was. Dat was het moment dat Priscilla Rolvers, oprichter van Enjoy Divine Nature en goede vriendin van Sandra, besloot in actie te komen. Ze ontwikkelde een crème met een zachte, bijna magische aanraking. Zodra deze body crème de huid raakte, verdween de jeuk en kwam er een diepe, rustgevende ontspanning over Sandra’s moeder. Het was alsof elke molecule in de crème doordrenkt was met een tikkeltje magie, die zelfs de thuiszorgmedewerkers versteld deed staan.

Sharing is Caring

Dat bracht Sandra, Priscilla en hun vriendin Priscilla Jagroep op een idee. “We moeten dit delen. Er zijn zoveel mensen die dit kunnen gebruiken,” besloten ze. En zo was in oktober 2020 Sooth Face & Body Crème een feit, verpakt in een prachtige doos als ode aan Sandra’s overleden moeder, een getalenteerde glas-in-lood kunstenares die een liefde had voor klaprozen.

FairTrade en Wonderbaarlijk Veelzijdig

De ingrediëntenlijst van Sooth Face & Body Crème is minstens zo magisch: met toegevoegde prebiotica, Omega 3 en 6, en liefdevol geoogste Baobab-olie en Shea boter uit Afrika. Deze crème is niet alleen een zegen als je al last hebt van een droge huid; het is ook een preventief wondermiddel dat een beschermende laag creëert, zelfs vóór een chemokuur, maar ook in andere gevallen van een verstoord huidmicrobioom.

Laten we samen een verschil maken. Voor elke huid, in elke strijd. Probeer Sooth Face & Body Crème en ervaar zelf de magie. Of droom je zelf van je eigen merk, met jouw eigen verhaal? Wij ontwikkelen en produceren het graag voor je.