Eigen cosmeticalijn starten

Wil je een eigen cosmeticalijn starten, maar weet je niet goed hoe je dit aan moet pakken? Of zeggen labs dat jouw wensen onhaalbaar zijn?

Wij helpen je bij het realiseren van je droom. Je hoeft niet meer te twijfelen, want wij luisteren en denken met je mee. Daarnaast weten we dat het kan. Neem contact met ons op en vertel je wensen en idealen, zodat we een persoonlijk plan voor je kunnen opstellen.

From scratch

Wanneer je besluit je eigen cosmeticalijn te starten, ontwerpen we de cosmetica producten from scratch.  Aan de hand van je wensen doen  maken we een plan van aanpak. Vervolgens helpen we je bij het op papier zetten van je plannen.

Ten slotte ontwikkelen we de cosmetica van je dromen én regelen we het papierwerk. Het enige wat jij hoeft te doen is de cosmetica producten testen, ruiken en voelen. Je blijft te allen tijde eigenaar van het recept en kan na de productontwikkeling zelf een producent uitkiezen.

Lees hier meer over productontwikkeling bij Enjoy Divine Nature.

Natuurlijk en vegan

Wij helpen je bij het lanceren van een cosmeticalijn die bestaat uit natuurlijke en vegan verzorgingsproducten. Hierbij maken we alleen gebruik van de beste natuurlijke ingrediënten.

Alle cosmetica producten die wij ontwikkelen, worden op kleinschalige wijze geproduceerd, vanaf 200 stuks. Daardoor kunnen bewuste ondernemers een unieke cosmeticalijn starten zonder dat ze in de schulden komen te zitten. De investering blijft immers laag. We begrijpen immers dat je er geen fortuin aan kwijt wilt zijn.

Professionele begeleiding

Word eigenaar van een natuurlijke cosmeticalijn met behulp van Enjoy Divine Nature

  • Ieder recept is uniek, doordat het compleet aan de hand van jouw wensen ontwikkeld wordt
  • Je blijft altijd eigenaar van het recept
  • Kleinschalige productie van cosmetica met lage kosten: al vanaf 20 kg.
  • Natuurlijke ingrediënten
  • Professionele begeleiding
  • Van idee tot tastbaar product. We ondersteunen van A tot Z

Direct je eigen cosmeticalijn starten?

Wil je direct je eigen cosmeticalijn starten en de mooiste verzorgingsproducten op de markt brengen? Graag voorzien we jou gedurende het hele proces van professionele begeleiding, zodat de productontwikkeling van het recept soepeltjes en exact naar wens verloopt. Vervolgens beschik je over een recept waar jij de eigenaar van bent en patent op hebt. Klaar om geproduceerd, op de markt gebracht en verkocht te worden.

We maken graag kennis met jou, je wensen en je idealen. Lees hier meer over productontwikkeling bij Enjoy Divine Nature.Sofie
Door

Sofie

op 06 Nov 2022

Kan je me wat meer info versturen aub

Reactie plaatsen
);