Private label of productontwikkeling?

Private label en productontwikkeling worden wel eens met elkaar verward, maar er is een duidelijk verschil tussen deze twee:

Private label

Wanneer je kiest voor een private label producten, koop je meestal beperkte rechten over producten die je wel alleen mag verkopen, maar je wordt geen eigenaar.

Je bent geen eigenaar van het product. Je bent de enige die de producten mag verkopen, in sommige gevallen voor bepaalde tijd. Bovendien geldt er vaak een hoge minimale afname en kun je niet zelf een producent kiezen.

Productontwikkeling

Het ontwikkeling van een eigen verzorgingsproduct is anders dan private label, want het ontwikkelen van producten op het gebied van cosmetica en verzorging zijn compleet op maat. Samen bespreken we jouw wensen, vervolgens maakt jouw productontwikkelaar een eerste schets. Daarna gaan we verder met de vervolgstappen. Na het ontwikkelen van het product overhandigen we het recept en werkwijze.

Het recept is compleet van jou, je bent eigenaar. Vervolgens kun je zelf op zoek gaan naar een producent: van een kleinschalige lokale productie tot productie in een land waar de lonen een stuk lager liggen. Wij verzorgen de productie ook graag voor je, als jij dat wilt! Jij bent de baas, dus jij bepaalt.

Klik hier voor meer informatie over productontwikkeling bij Enjoy Divine Nature >>>

Bij sommige labs worden je wensen als onmogelijk en financieel onhaalbaar beschouwd. Wij niet, wij denken graag met je mee om zo jouw dromen op dit gebied te realiseren.

  • Ieder recept is uniek, doordat het compleet aan de hand van jouw wensen ontwikkeld wordt
  • Je blijft altijd eigenaar van het recept
  • Kleinschalige productie met lage kosten
  • Natuurlijke ingrediënten
  • Professionele begeleiding
  • Van idee tot tastbaar product. We ondersteunen van A tot Z

Meer weten of direct starten?

Spreekt onze werkwijze je aan en heb je zin om je eigen private label aan verzorgingsproducten te lanceren, waar jij eigenaar van wordt? Bij ons kun je terecht met al je ideeën, vervolgens ontwikkelen we een geheel eigen recept. Hierbij staat een fijne en begripvolle benadering te allen tijde centraal.

We willen namelijk dat je het proces en onze samenwerking als zeer prettig ervaart. Neem gauw contact op voor een eerste kennismaking, we zijn erg benieuwd naar je wensen en ideeën. Graag denken en luisteren we met je mee. Neem contact op en start direct!

Reactie plaatsen
);