Vacature: Natuurcosmetica productiemedewerker afvullen en verpakken (parttime)
28 februari 2023 

Vacature: Natuurcosmetica productiemedewerker afvullen en verpakken (parttime)

VACTURE VERVULD!

Natuurcosmetica productiemedewerker afvullen & verpakken (parttime)

Enjoy Divine Nature ontwikkelt en produceert de mooiste natuurcosmetica. Met een fantastisch klein team doen wij dit op ambachtelijke wijze. Onze klanten zijn onder andere Sooth Care, Food for Skin, Marion Maakt, Witch by Nature en Ivy & Lou Lou.

In ons productielab werk je zij aan zij met verschillende collega's, maar soms werk je ook een dagje alleen. Bij grotere leveringen trekt iedereen een labjas aan om met zijn allen de pellets te vullen. Zo werkt het bij ons kleine, maar sterk groeiende Enjoy Divine Nature!

Ben en werk je nauwkeurig? Dan verwelkomen we je graag bij ons gezellige team en in ons lab in Almere-Buiten.

Dit zijn jouw taken:

Geen dag is hetzelfde bij EDN: we zijn een klein team waar je deel van uitmaakt. Je bent geen nummer en geen onderdeel van de machine. Samen, écht samen, willen we dit jaar 100.000 stuks cosmetica maken die de wereld beter maken. En het jaar erop 200.000!

 • Je vult de semi-automatische afvulmachine en stelt deze in op de gewenste hoeveelheid;
 • Je verzamelt de verpakkingen, controleert deze en reinigt ze;
 • Je vult de verpakkingen af;
 • Je schroeft of drukt dopjes of sealt de tubes;
 • Je controleert het eindproduct door met aandacht ernaar te kijken en houdt in gedachten dat onze klant én de gebruiker er echt blij mee zullen zijn;
 • Je plakt de batch sticker;
 • Je verzamelt de verpakkingen in dozen, stickert de doos en plaatst het op een pellet;
 • Je maakt de werkruimte schoon en houdt deze netjes.

Dit ben jij

Je bent nauwkeurig en je komt je afspraken na. Je hebt oog voor detail, werkt schoon en draagt zorg voor je werk en haalt daar ook voldoening uit.

Het werk is niet moeilijk, maar het is belangrijk dat je staand kunt werken en makkelijk kunt tillen. Je bent 12 tot 24 uur beschikbaar, maar meer uren zijn ook bespreekbaar als je wilt leren hoe je ook kunt assisteren bij de productie of deze zelfstandig wilt gaan doen. We bespreken samen jouw werkuren, ze zijn perfect in te delen tijdens schooluren bijvoorbeeld!

Wat maakt werken bij Enjoy divine nature zo speciaal?

Onze verzorgingsproducten maken de wereld beter. We maken bewuste cosmetica met de beste ingrediënten die de aarde te bieden heeft. De producten die wij ontwikkelen en produceren geven de gebruiker niet alleen een heerlijk gevoel en een gezonde huid en/of haar, maar ze zijn gemaakt met aandacht voor mens, dier en milieu. Alles wat we maken heeft een positieve impact op de wereld. Jij maakt de wereld beter met ieder flesje of potje wat je afvult en krijgt dit ook vaak te zien in de vorm van waanzinnige reviews of voor en na foto's.

Ons team is geweldig. Met een hand vol vrouwen en 1 man maken we de dromen van vele ondernemers waar.

Dit krijg je van ons

 • € 12,50 - € 14,00 per uur
 • 8% vakantiegeld
 • Werktijden zijn kantooruren op doordeweekse werkdagen. Je werkt volledig vanaf de Splijtbakweg 76, Almere-Buiten.
 • Feestdagen bij Enjoy Divine Nature zijn niet persé de standaard christelijke feestdagen die in Nederland gehanteerd worden. Heb jij andere feesten? Dan heb jij vrij op jouw feestdagen.

We hopen dat je lang bij ons blijft en geven je ook de mogelijkheden om opleidingen te volgen om in deze functie te groeien op de afdeling productie of door te groeien in een rol van teammanager.

je kunt niet meer solliciteren

Over de schrijver
Priscilla is directeur bij Enjoy Divine Nature en is cosmetic scientist gespecialiseerd in natuurlijke verzorgingsproducten.
Reactie plaatsen
);