Vacature: parttime klant succes medewerker
14 februari 2022 

Vacature: parttime klant succes medewerker

VACATURE IS VERVULD!

Enjoy Divine Nature ontwikkelt receptuur van natuurcosmetica en produceert deze ambachtelijk op kleine schaal voor onafhankelijke merken. We zijn een scale-up en werken met start-ups, dus we pionieren veel! Jij bent de zachtheid in ons team, maar met commerciële inslag. Jij helpt potentiële klanten klant worden en helpt hen in de eerste stappen van productontwikkeling en je bent verantwoordelijk voor het opbouwen van duurzame relaties met al onze klanten.

Parttime klant succes medewerker

Je wordt het eerste aanspreekpunt voor alle potentiële klanten en klanten. Je bént er voor ze. Je zorgt dat vragen en acties worden uitgezet bij je collega’s die planning, R&D, formuleren en productie doen. 

 • Begeleiden van (potentiële) klanten bij hun reis van productontwikkeling bij EDN. 
 • Commerciële kennismakingsgesprekken voeren met potentiële klanten
 • Offertes opstellen, versturen en opvolgen
 • Activiteiten bedenken en organiseren om bestaande klanten te blijven binden en te helpen met hun groei
 • Inkomende vragen op info@enjoydivinenature.com beantwoorden
 • Inkomende berichten op social media (Instagram en Facebook) beantwoorden
 • Uitzoeken nieuw CRM/Sales software en deze gaan gebruiken
 • Je speelt een actieve rol in de online community voor cosmeticawetgeving die in 2022 opgezet wordt

Wat maakt werken bij Enjoy divine nature zo speciaal?

Veel vrouwen dromen ervan om een eigen bewuste verzorgingsproduct of cosmeticalijn op de markt te brengen.

Als ze hun weg vinden naar labs, worden deze vrouwen vaak niet serieus genomen. Hun ethische wensen worden afgewimpeld als ondoenbaar, ze worden niet serieus genomen of ze worden letterlijk de deur uit geholpen omdat ze niet willen starten met een investering van een ton. Ze krijgen het gevoel dat hun wensen onmogelijk zijn en hun droom onbereikbaar.

Wij geloven in vrouwenpower

We luisteren naar de wensen van onze klanten en onderzoeken iedere keer weer wat mogelijk is. Vegan en natuurlijk zijn onze grondwaarden. Wij gebruiken de beste kwaliteit ingrediënten die we kunnen vinden en investeren in fair trade projecten. We leren constant en delen wat we leren in een platform vol informatie.

We zijn er voor onze klanten. Met ons kleinschalige lab kopen we gezamenlijk ingrediënten in, zodat we samen gebruik kunnen maken van die bulkkortingen zodat ook ook onze klanten een eerlijk salaris gaan verdienen.

De grote jongens kunnen nu wel op hun tellen gaan passen, want onze klanten komen met unieke lijnen die met liefde & zorg  gemaakt zijn.

Benodigde vaardigheden

 • Je hebt ervaring in klantenservice of andere vergelijkbare functie
 • Sociaal vaardig: je bent een goede luisteraar en geduldig
 • Commercieel inzicht en je kunt hiernaar handelen
 • Communicatief vaardig
 • Vloeiend Nederlands en goed Engels
 • Proactief & oplossingsgericht
 • Pre: je zet je in voor een betere wereld en wil ook EDN en onze klanten uitdagen dit ook te doen

Arbeidsvoorwaarden

Salarisindicatie: Starten voor € 2.000 per maand, afhankelijk van ervaring en opleiding, op basis van een 40-urige werkweek. We starten de functie voor minimaal 12 uur per week met de intentie om de functie uit te breiden naar 24-36 uur. Werktijden zijn kantooruren op doordeweekse werkdagen. In de toekomst is werken vanuit huis meer mogelijk, maar om continuïteit te borgen op onze nieuwe locatie, werk je nu volledig vanaf de Splijtbakweg 76, Almere-Buiten

Natuurlijk krijg je 8% vakantiegeld en heb je 25 vakantiedagen. 

Feestdagen bij Enjoy Divine Nature zijn niet persé de standaard christelijke feestdagen die in Nederland gehanteerd worden. Heb jij andere feesten? Dan heb jij vrij op jouw feestdagen.

We hopen dat je doorgroeit tot Customer Success Manager en geven je ook de mogelijkheden om opleidingen te volgen om in deze functie te groeien. 

Solliciteer door je motivatie en CV op te sturen naar priscilla@enjoydivinenature.com

Over de schrijver
Priscilla is directeur bij Enjoy Divine Nature en is cosmetic scientist gespecialiseerd in natuurlijke verzorgingsproducten.
Reactie plaatsen
);