Snel écht duurzame verzorgingsproducten verkopen?

 

White Label Verzorgingsproducten

 

Use It! White label cosmetica

Begin je eigen verzorgingsproductenmerk zonder gedoe!

Droom je ervan om je eigen merk van verzorgingsproducten te starten, maar word je tegengehouden door het ontwikkel- en productieproces? Geen zorgen, wij hebben dé oplossing voor jou! Als duurzame white label producent kunnen wij je helpen om jouw merk te starten zonder gedoe.

Dit is onze standaard:

Eco friendly

Vegan

Cruelty free

Geen parabenen

Sulfaat vrij

Natuurcosmetica

Lanceer een duurzame lijn onder jouw merknaam

 

Met onze white label verzorgingsproducten kun je moeiteloos een duurzame productlijn lanceren onder jouw eigen merknaam.

Laat het zoeken naar leveranciers, het ontwikkelen van formules en het regelen van de productie maar aan ons over. Jij kunt je volledig concentreren op het opbouwen van jouw merk en het bereiken van jouw doelgroep.

Stel je voor:

een gezichtscrème met jouw branding en design

Idee presenteren

Met onze white label gezichtscrème kun je jouw merknaam en design toevoegen. Jij hebt alle vrijheid om te ondernemen, terwijl wij ervoor zorgen dat de producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Geen gedoe meer met ingrediënten zoeken, formules testen of voldoen aan regelgeving – wij regelen het allemaal voor je.

EDN logo

Een vliegende start zonder grote investeringen!

Onze white label producten geven jou een vliegende start zonder enorme investeringen in tijd, geld en middelen. Of je nu een gezichtsverzorgingslijn, haarproducten of lichaamsverzorging wilt starten, wij hebben white label opties die aan jouw behoeften voldoen.

Waar wacht je nog op?

Laat ons jouw partner zijn in het verwezenlijken van jouw ondernemersdromen. 

Enjoy Divine Nature: waar échte natuurlijke & vegan verzorging tot leven komt

We begrijpen dat het een uitdaging kan zijn om producten te vinden die écht duurzaam zijn, zonder de vereiste van een minimale afname van 100.000 stuks. Maar geloof ons, jij bent het waard. En niet alleen jij.

Bij ons draait alles om het welzijn van onze aarde en al haar bewoners. Geen greenwashing, maar oprechte zorg. We weigeren toe te staan dat mensen, dieren of de planeet de prijs betalen voor verzorgingsproducten.

Wij streven naar effectieve, prachtige verzorging die jouw klanten een gevoel van echt welzijn geeft. En dat is nog niet alles, want we weten dat het jou als merkeigenaar financiële vrijheid kan bieden.

Laten we samen een betere wereld creëren, fles voor fles. Doe met ons mee en ontdek de kracht van échte natuurlijke & vegan verzorging.

Let’s create a better world, one bottle at a time

Download onze brochure