Droom je natuurlijke verzorgingsmerk bij elkaar deze zomer
23 juli 2019 

Droom je natuurlijke verzorgingsmerk bij elkaar deze zomer

De zomer is dé tijd om je te laten inspireren. Met een magazine in een hangmat, een boekje op het strand of window shoppend in andere Europese steden. Het moment om om je heen te kijken en de wereld te zien voorbij je eigen woon- en werkplek. De tijd om te mijmeren.

Droom jouw label bij elkaar

Marinus Knoope beschrijft in zijn boek ‘De creatiespiraal‘ dat wensen en dromen voorgevoelens zijn van hun mogelijkheden in de wereld.

Zoals fruitbomen over precies die kwaliteiten beschikken die ze in staat stellen de eigen fruitsoort te creeren, zo beschikken mensen over precies die kwaliteiten die ze nodig hebben om hun eigen wensen en verlangens te kunnen realiseren. Zoals er in de natuur een vaste route is van bloesem naar vrucht en van zaad naar oogst, zo is er in de natuur ook een welbepaalde weg van wens naar werkelijkheid.

natuurlijke verzorgingsproducten ontwikkelen

Jouw natuurlijke verzorgingslijn begint bij jouw wensen, dromen en verlangens. Waar verlang jij naar?

Wat wens jij? Wat is het zaadje waar jouw merk uit ontkiemt?

Begin nooit een bedrijf alleen omdat je geld wilt verdienen. Begrijp me niet verkeerd; er is helemaal niets mis met geld verdienen, maar laat het niet je hoofdreden zijn. Een bedrijf opzetten, of het nu een fulltime bedrijf of een parttime bedrijf is, kost tijd en energie en daar heb je een stevige motivatie voor nodig. Je hebt een reden vanuit je hart nodig.

Als je een bedrijf opzet vanuit je hart, voelen mensen dat. Het maakt je gelukkig én succesvol!

Simon Sinek is een inspirator op dit gebied. Bekijk deze video van hem om te beginnen met jouw waarom.

Begin met jouw droom

Zoek een rustig plekje op en ga lekker zitten of liggen. Sluit je ogen en ga dagdromen. Droom dat jouw producten er al zijn, dat jouw merk op de wereld is. Droom zonder grenzen. Zonder praktische vragen en antwoorden. Wens en verbeeld.

Pak daarna je journal erbij en beantwoordt de volgende vragen. Schrijvend, tekenend, knippend en plakkend:

  • Wat wens je? Oefen even: een wens is positief geformuleerd. Liever ‘Ik wil dat mijn producten te koop zijn in luxe boetieks’ en niet ‘ik wil niet dat mijn producten in grote franchises te koop zijn’.
  • Hoe ziet jouw droom eruit?
  • Hoe ziet jouw merk eruit?
  • Wie gebruikt jouw producten?
  • Hoeveel producten heb je?
  • Waar worden jouw producten verkocht?
  • Wat zeggen de reviews over jouw producten?
  • Waarom wil je dit merk opzetten?
  • Waarom precies dit merk?
  • Wat is het verschil dat jij maakt in de wereld?

Voila! Dit is jouw droom!

Wil je hem uit laten komen? Ik help je graag! Maak een foto van je journal, of stuur een digitale versie naar priscilla@enjoydivinenature.com om te bespreken hoe jouw droom werkelijkheid wordt!

Over de schrijver
Reactie plaatsen

);
We use cookies