Selecteer een pagina

Over Enjoy Divine Nature

Let’s create a better world, one bottle at a time

Enjoy Divine Nature zet zich in om de cosmeticawereld te verduurzamen door verzorgingsproducten te ontwikkelen en produceren die goed zijn voor mens, dier en planeet

Duurzaam icoon

Duurzaam

Alle formules die wij ontwikkelen, hebben een positieve impact op de wereld op sociaal, economisch en ecologisch gebied en zijn altijd vegan.

Innovatief icoon

Innovatief

Wij besteden consequent tijd en aandacht aan het ontdekken van de nieuwste ingrediënten, trends, regels en technieken.

 

Zacht icoon

Goed voor de huid

Wij kiezen altijd de beste kwaliteit ingrediënten en gebruiken geen parabenen, sulfaten, ftalaten, silliconen, synthetische parfums of microplastics.

 

Productiepartner van

Duurzame cosmetica maakt écht een verschil

Volgens ons is het verzorging met het beste wat de natuur te bieden heeft en die uitgaat van de behoeften en wensen van de huid of het haar. Verzorging die kwaliteit vooropstelt. Verzorgingsproducten vol prachtige plantaardige oliën of botanische extracten. Met kennis, liefde, passie en wetenschap bij elkaar gebracht tot luxe texturen die het gevoel geven van weldaad.

Verzorging waar steeds meer consumenten om vragen: mensen willen clean, natuurlijk, vegan. Ze willen met het gebruik van cosmetica een positieve invloed hebben op hun uiterlijk, maar ook op de wereld.

Dit is verre van mainstream. Dit is niet gebruikelijk. En wij willen dat met Enjoy Divine Nature veranderen. In 2030 willen we 250 succesvolle cosmeticaproducten in productie hebben die stuk voor stuk de wereld beter maken. De wereld beter maken voor iedereen die betrokken is: van de mensen die de grondstoffen oogsten tot en met de merkeigenaren.

Ons team

Priscilla Rolvers Cosmetic Scientist

Priscilla Rolvers

Directeur

Emily Karg

Emily Kärg

Natuurcosmetica bereider in opleiding

Judith Steunebrink

Product ontwikkelaar

Richard Rolvers

Richard Rolvers

Inkoper

Andrea Merewood

Office Manager

Dana Wattimena Keeper of Dreams

Dana Wattimena

Klant succes medewerker

Wie kiest voor Enjoy Divine Nature?

We werken op dit moment samen met meer dan 40 merkeigenaren.

Zij begonnen allemaal met een droom. Een droom van een product of lijn die de wereld beter maakt, allemaal op hun eigen manier.

 

Duurzaamheid is prioriteit

Sommige van onze klanten kiezen ervoor met ons samen te werken omdat we hun waarden en inzet voor milieuvriendelijke praktijken delen. Ze streven ernaar om hun cosmetica op een duurzame en verantwoorde manier te produceren, waarbij ze aandacht besteden aan milieubescherming, ethische sourcing van ingrediënten, duurzame verpakkingen en het verminderen van CO2-uitstoot.

Aanspreken 'groene' doelgroep

Steeds meer consumenten hechten waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Klanten die bewuste keuzes willen maken voor het milieu vinden merken en winkels aantrekkelijk die inspelen op deze trend en duurzame cosmetica aanbieden.

Kwaliteit en innovatie

Met onze hoogwaardige producten en innovatieve formules onderscheiden we ons. Klanten die streven naar hoogwaardige cosmetica met natuurlijke en biologische ingrediënten, zonder concessies te doen aan de prestaties, voelen zich aangetrokken tot onze duurzame producten.

 

Dit zeggen onze klanten over ons

“Enjoy Divine Nature is een prettig en toegankelijk bedrijf. Er is veel up to date kennis in huis wat betreft het formuleren van natuurlijke cosmetica en de wetgeving omtrent cosmetica. De samenwerking is efficiënt en er is ruimte voor ‘het verhaal’ achter een product. Heel tevreden met het eindresultaat!”
Linda Verschuren - Rijk

Francie Cosmetics

“Enjoy Divine Nature is een zeer kundig bedrijf met heel veel kennis over natuurlijke cosmetica, voert een hoge standaard en is altijd op zoek naar innovaties.

Zij begeleiden je goed door het gehele proces van productontwikkeling, inclusief testen en regelgeving.”

Angela van Ursem

Food for Skin

“Samen een vegan crème ontwikkelen met Enjoy Divine Nature is echt een aanrader. Ze weet van de hoed en de rand qua cosmetica én maakt alleen vegan producten. Alles wordt getest zodat het aan alle europese maatstaven voldoet en daardoor kunnen we met een gerust hart onze crème Sooth lanceren dit jaar. Ze denkt met ons mee, ze legt alles goed uit en dat geeft vertrouwen.”
Sandra de Bruijn

Sooth Care

Download onze brochure