OVER ENJOY DIVINE NATURE

LET'S CREATE A BETTER WORLD, ONE BOTTLE AT A TIME

Enjoy Divine Nature

Wij geloven dat ethiek en winst maken hand in hand kunnen gaan. Beter nog: we weten dat het kan.


Wil jij een natuurlijke verzorgingslijn opzetten?


Wij maken de heerlijkste plantaardige en natuurlijke verzorgingsproducten voor onafhankelijke merken. 

Van het ontwerpen van het recept en het papierwerk tot de productie.

Van a tot z.

Missie

Bij Enjoy Divine Nature weten we hoe lastig het is om een ethische lijn te lanceren die zorg draagt voor milieu, mensen en dieren, maar ook brood op de plank brengt. Kleine ethische merken worden door de 'grote jongens' vaak niet serieus genomen. 


Bijzonder... want jaar na jaar groeit het marktaandeel van de kleine onafhankelijke merken. Zij veranderen hoe consumenten cosmetica zien en ervaren en dagen de hele branche uit om het beter te doen. 


Zij hebben ons hart. Die kleine ondernemer die duurzame, natuurlijke & vegan verzorgingsproducten met liefde & passie als geheim ingrediënten. Wij willen dat deze kleine merken impact maken op de wereld en succes hebben. 


Om deze merken succesvol te laten zijn, ontwikkelen wij de mooiste natuurcosmetica en produceren deze met liefde vanaf 200 stuks. Zodat de wereld een stukje beter wordt.

Ons team

Priscilla Rolvers

Directeur & Cosmetic Scientist


Priscilla is de oprichter en eigenaar van Enjoy Divine Nature. Als Cosmetic Scientist ontwerpt ze de prachtigste natuurlijke verzorgingsproducten en runt ze Enjoy Divine Nature.

ANDREA MEREWOOD

Personal Assistant van Priscilla


Andrea geeft secretariële ondersteuning aan Priscilla. Ze brengt rust in het dagelijks werk van Priscilla, beklimt dagelijks de e-mail berg en regelt de inkoop van onze prachtige ingrediënten.

JUDITH STEUNEBRINK

Product Developer


Judith is productontwikkelaar bij Enjoy Divine Nature en ontwerpt de mooiste natuurlijke huidverzorgingsproducten. Deze vakgek pur sang heeft een neus voor het vinden van unieke ingrediënten die ze samenbrengt in de formulaties. 

NADIA WOUTERS

Content Creator


Nadia weet wat werken op afstand inhoudt: Nadia woont met haar gezin in Sydney en schijft veel van onze blogs. 

WERONIKA PRUSISZ

Safety Assessor 


Weronika is een gecertificeerde safety assessor. Zij beoordeelt alle formulaties op toxicologische veiligheid en coördineert de laboratorium testen.

Jouw naam?

Wil jij ook bij ons geweldige team horen? 

Onze diensten

ONTWIKKELING VAN NATUURCOSMETICA

Enjoy Divine Nature ontwikkelt uitsluitend natuurlijke & vegan verzorgingsproducten met de beste ingrediënten die we kunnen vinden. 


Aan de hand van jouw wensen ontwikkelen wij het professionele product van jouw dromen. 


We produceren deze kleinschalig, zodat bewuste ondernemers een unieke lijn kunnen lanceren zonder zich in de schulden te steken.

ambachtelijke productie vanaf 200 stuks

Wij zijn gespecialiseerd in natuurcosmetica voor Indie brands en kunnen jouw verzorgingsproduct al vanaf 200 stuks produceren. 


Wij produceren voornamelijk de formules die we zelf hebben ontwikkeld, maar vanaf voorjaar 2022 hebben we ook ruimte voor DIY formules, mits ze natuurlijk & vegan zijn en in ons productieproces passen. 

Hulp voor DIY formulators

Ben je een DIY formulator en wil je die volgende stap zetten? Van jouw recepten echte professionele producten voor de verkoop maken? 


Voor jou hebben we cosmeticawetgeving.nl gebouwd: om jou te helpen een PIF op te stellen, testen uit te voeren, veiligheidsbeoordelingen op te laten stellen en jouw sparring partner te zijn.

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
ELKE STAP IS HELDER UITGELEGD
“Ben zo blij met Priscilla. Haar kennis is enorm en in combinatie met haar creativiteit en vooral haar feeling met kruiden en oliën liften mijn product tot een grotere hoogte! Ze gaat voor die oempff en gaat door net zolang tot die er is. Wat mij ook zo fascineert is dat ze de feedback die ik geef, feilloos om weet te zetten in iets bruikbaars en tastbaars.

Samenwerken met haar is gewoon uniek, persoonlijk en zeer professioneel.

Elke stap is helder uitgelegd, ik weet exact wat ik moet doen om zelf door te kunnen maar ook om haar aan de gang te houden. En ze weet ook nog eens van de hoed en de rand rondom de safety assesmments en stabiliteitstesten.

Ondertussen bewonder ik haar enorm, omdat ze ook een echte CEO van haar bedrijf met hart voor haar mensen en haar product. Alles wat via haar handen gaat heeft een hoge ethiek en authenticiteit. Kan niet meer zonder haar!”

Oya Creatief
Sandra de Bruijn, Zanta Cosmetics
ALTIJD OP ZOEK NAAR INNOVATIES

"Enjoy Divine Nature is een zeer kundig bedrijf met heel veel kennis over natuurlijke cosmetica, voert een hoge standaard en is altijd op zoek naar innovaties.

Zij begeleiden je goed door het gehele proces van productontwikkeling, inclusief testen en regelgeving."

Angela Ursem - Food for skin
PERSOONLIJKE BENADERING
"In een lab zocht ik een persoonlijke benadering, lage drempels, fijne toegankelijkheid, verstand van zaken. Dat heb ik absoluut gevonden bij Enjoy Divine Nature. Er wordt meegedacht en goed geluisterd naar mijn wensen. Ik raad Enjoy Divine Nature aan, omdat ze eerlijke en mooie producten ontwikkelen. Er is een goede benadering en duidelijke communicatie."
Coconey handcare
Willeke den Hollander, Coconey
);