OVER ENJOY DIVINE NATURE

Wij geloven dat ethiek en winst maken hand in hand kunnen gaan. Beter nog: we weten dat het kan.


Wil jij een natuurlijke verzorgingslijn opzetten?


Wij maken de heerlijkste plantaardige en natuurlijke verzorgingsproducten voor onafhankelijke merken. 

Van het ontwerpen van het recept en het papierwerk tot de productie.

Van a tot z.

Natuurlijke verzorging is zo prachtig!


Volgens ons is het verzorging met het beste wat de natuur te bieden heeft en die uitgaat van de behoeften en wensen van de huid of het haar. Verzorging die kwaliteit vooropstelt. Verzorgingsproducten vol prachtige plantaardige oliën of botanische extracten. Met kennis, liefde, passie en wetenschap bij elkaar gebracht tot luxe texturen die het gevoel geven van weldaad.


Verzorging waar steeds meer consumenten om vragen: mensen willen clean, natuurlijk, vegan. Ze willen met het gebruik van cosmetica een positieve invloed hebben op hun uiterlijk, maar ook op de wereld. 


Dit is verre van mainstream. Dit is niet gebruikelijk. En wij willen dat met Enjoy Divine Nature veranderen. In 2030 willen we 250 succesvolle cosmeticaproducten in productie hebben die stuk voor stuk de wereld beter maken. De wereld beter maken voor iedereen die betrokken is: van de mensen die de grondstoffen oogsten tot en met de merkeigenaren.

Directeur


Priscilla is de oprichter en eigenaar van Enjoy Divine Nature. Ze heeft een neus voor het vinden van mooie cosmetische ingrediënten en vernieuwende texturen en houdt zich bezig met het het runnen en groeien van Enjoy Divine Nature.

Office Manager


Andrea is onze regelaar. Van project management tot administratie en van inkoop van pipetjes voor ons lab tot het verzenden van de samples: zij houdt overzicht over alles en iedereen.

Product Developer


Judith is productontwikkelaar bij Enjoy Divine Nature en ontwerpt de mooiste natuurlijke huidverzorgingsproducten. Deze vakgek pur sang heeft een neus voor het vinden van unieke ingrediënten die ze samenbrengt in de formulaties. 

Dana Wattimena

Client Succes Medewerker


Dana is onze Droom bewaker. Van eerste gesprekken tot en met doorgewinterde cliënten: Dana is het eerste aanspreekpunt voor iedereen. Zij zorgt ervoor dat wij jouw dromen leren kennen én helpen deze te verwezenlijken. 

Richard Rolvers

Inkoop manager


Richard zorgt dat alle 300 + ingrediënten op tijd en in de juiste hoeveelheden hier in het lab terecht komen.

Product Developer


Aneta is een bioloog van huis uit met een enorme liefde voor pure ingrediënten uit de natuur. Waar ze ook is, ze vindt heerlijke grondstoffen om te gebruiken in cosmetica of voeding. 

Foto van Lyla van der Kaaden

Wil jij ook bij ons geweldige team horen? 

Safety Assessor 


Weronika is een gecertificeerde safety assessor. Zij beoordeelt alle formulaties op toxicologische veiligheid.

Enjoy Divine Nature ontwikkelt uitsluitend natuurlijke & vegan verzorgingsproducten met de beste ingrediënten die we kunnen vinden. 


Aan de hand van jouw wensen ontwikkelen wij het professionele product van jouw dromen. 


We produceren deze kleinschalig, zodat bewuste ondernemers een unieke lijn kunnen lanceren zonder zich in de schulden te steken.

Wij zijn gespecialiseerd in natuurcosmetica voor Indie brands en kunnen jouw verzorgingsproduct zonder minimale afname. 


Wij produceren voornamelijk de formules die we zelf hebben ontwikkeld, maar vanaf voorjaar 2022 hebben we ook ruimte voor DIY formules, mits ze natuurlijk & vegan zijn en in ons productieproces passen. 

These slides will be slide-able on the live version of your page!
ELKE STAP IS HELDER UITGELEGD
“Ben zo blij met Priscilla. Haar kennis is enorm en in combinatie met haar creativiteit en vooral haar feeling met kruiden en oliën liften mijn product tot een grotere hoogte! Ze gaat voor die oempff en gaat door net zolang tot die er is. Wat mij ook zo fascineert is dat ze de feedback die ik geef, feilloos om weet te zetten in iets bruikbaars en tastbaars.

Samenwerken met haar is gewoon uniek, persoonlijk en zeer professioneel.

Elke stap is helder uitgelegd, ik weet exact wat ik moet doen om zelf door te kunnen maar ook om haar aan de gang te houden. En ze weet ook nog eens van de hoed en de rand rondom de safety assesmments en stabiliteitstesten.

Ondertussen bewonder ik haar enorm, omdat ze ook een echte CEO van haar bedrijf met hart voor haar mensen en haar product. Alles wat via haar handen gaat heeft een hoge ethiek en authenticiteit. Kan niet meer zonder haar!”

Oya Creatief
Sandra de Bruijn, Zanta Cosmetics
ALTIJD OP ZOEK NAAR INNOVATIES

"Enjoy Divine Nature is een zeer kundig bedrijf met heel veel kennis over natuurlijke cosmetica, voert een hoge standaard en is altijd op zoek naar innovaties.

Zij begeleiden je goed door het gehele proces van productontwikkeling, inclusief testen en regelgeving."

Angela Ursem - Food for skin
PERSOONLIJKE BENADERING
"In een lab zocht ik een persoonlijke benadering, lage drempels, fijne toegankelijkheid, verstand van zaken. Dat heb ik absoluut gevonden bij Enjoy Divine Nature. Er wordt meegedacht en goed geluisterd naar mijn wensen. Ik raad Enjoy Divine Nature aan, omdat ze eerlijke en mooie producten ontwikkelen. Er is een goede benadering en duidelijke communicatie."
Coconey handcare
Willeke den Hollander, Coconey
);